OUTFITS

Satte ihop dessa igår. Jag har lite ideer...

röd

grön
(Jag vet att färgerna inte riktigt stämmer ihop här men ungefär. Och jag vet att jag glömde sätta in bilden på hjälmen men det ska vara samma som ovan)

Kavajen: Kommer inte ha den som är på bilden men jag hitta ingen bra bild med svart kavaj ;) Men i alla fall så har jag tänkt att jag ska göra lösa kragar i olika färger som jag på något sätt ska kunna sätta fast och ta bort från den riktiga kavajkragen. Alltså den ska sitta ovanpå (som på bilden) med hjälp av kardborrar eller knappar eller något. Sen kan man byta färg som man vill sen så att kavajen också får lite färg men ändp kan matcha outfits i olika färger ;)
Stigbyglarna: Köper svarta enkla stigbyglar i plast, som jag sen spraymålar med färgen jag vill ha! Det är ganska många som gör så redan men jag tycker det är smart ;)

Problemet är jag inte har någonting av det här xD Men mamma har lovat mig en ny kavaj så då får jag väl köpa en svart, och en ny hjälm behöver jag snart också. Det andra får jag nog köpa själv, men dom är inte det viktigaste, det kan vara vilka svarta stövlar som helst! ;)

De här outfitsen har jag flera färgidéer på: vit, orange, blå, brun osv. Får se hur långt jag kommer ;)¨

PEPPER 13 JUNI ~

Red i paddocken. Galopperade mycket i sträckor utan att vila. Stog 4 hinder på banan på ca 70 cm som jag red olika vägar på hela tiden. Efteråt flåsade han och var svettig så jag blev nöjd ;)

PEPPER 12 JUNI ~

Red lite lätt i ridhuset. SKITSEG! Eller han var väldigt trött i kroppen. Det stog små hinder på ca 30 cm där så jag hoppade med lite snäva svängar hehe. Sen så släppte jag honom lös och dåjävlar kunde han springa! Herregud säger jag vad snabb han är när han vill de, fast aldrig när man rider :( Haha.

PEPPER 11 JUNI ~

Skritt med Amanda. Jag var fortfarande sjuk

PEPPER 10 JUNI ~

Vila. Jag var sjuk


DÅÅÅLIG UPDATE

Förlåt, men jag har haft väldigt mycket nu, plus att jag har varit sjuk. Har knappt suttit nåt vid datorn, men aja. Nu är det sommarlov, och jag ska få låna en systemkamera från pappas jobb över lovet, så det kommer att komma upp massamassa bilder här! :D

Ska fixa ny bloggdesign nångång när jag orkar också, men inte nu ;)


LÅÅNG SOMMARDAG! :D

Red iväg ponnyerna till sommarhagen idag för att dom skulle få vänja sig lite vid gräset. Medans dom vräkte i sig gräs så badade vi ;)!

Här kommer bilder:
inte så bra kvalle
Lämnar typ precis stallplanen ;)

pooool
Det är det här jag menar med mysigt ;)

Laddar kanske upp flera bilder senare. Det segar så mkt nu så jag orkar inte (a)

HELP ME?

Jag har beslutsångest! Vilken av dessa outfits är finast!?

En röd och marin outfit :)

Jag har ideer med båda:
Outfit 1: Röd kavaj med marinfärgad krage, mörkblåa tretorn, röda stigbyglar, mörkblå schabrak + luva och röda benskydd
Outfit 2: Marinfärgad kavaj med röd krage, röda tretorn, eventuellt blåa stigbyglar (vill ha de från Hööks men dom är lite för ljus tror jag), rött schabrak + luva, mörkblåa benskyddskydd.
Hjälmen och västen är för båda.

Ska snart köpa nån av de här kavajerna, och allt hänger på vilken jag köper och jag kan verkligen inte bestämma mig! Hjälp mig. Vilken av outfitsen tycker du jag ska ha? :)




IMORGON...

Blir det att gå upp klockan 7, för att jag ska ta bussen vid 8 ner till stallet och träffa Emma och Amanda och fixa ponnysarna, och sen ska vi rida iväg dom till sommarhagen där dom får gå över dagen så dom får vänja sig lite vid gräset. Jag älskar verkligen att dom får gå på bete hemma hos Emma! Hon är en nära vän, hon bor nära mig och dom kollar hästarna varje dag om man inte hinner åka dit och göra det själv. Och så är betet bra, och så är det mysigt med en liten egen gräsbana med hinder, och så en klätterbacke och ängar i närheten.
Det är verkligen jättemysigt att bada i Emmas pool på kvällen och så ser man hästarna gå och beta liksom bara några meter därifrån! ♥


Kommer förmodligen komma bilder senare på hur det ser ut hos Emma! :D


KLUBBTÄVLING!

Var med i finalen av klubbtävlingen Suracupen idag! Har inte varit med tidigare så det räckte ju inte till nån total placering eller nåt.

Men i alla fall.
Jag hoppade en bana på 100 cm. Han hade skitfin galopp och så, och jag kände verkligen att jag inte behövde rida som en dåre mellan hindrena. Vi gick dubbelnolla, men med ganska dålig tid, eftersom jag hellre satsar på att klara hindren än att rida snabbt och med snäva svängar. Dessutom så är Pepper ganska svår att svänga snävt med eftersom han är så storgalopperad ;)
Sen hoppade jag en omgång till på 110 cm. Lite tröttare nu, men ändå jäkligt fin i galoppen fortfarande. Fick nedslag på första hindret, men vi kom alldeles för nära så jag får väl vara glad att han hoppade i huvudtaget. Annars gick banan hur bra som helst!

Han var så himla duktig och ärlig idag, pusshäst! ♥

 

Bilder från dagen kommer nog senare! :D Men inte idag tyvärr :(


PEPPER 4 JUNI ~

Vila

PEPPER 3 JUNI ~

Uteritt med Emma & Bunnie. Vi red igenom kohagen och upp i skogen, och sen trodde vi att om vi red upp för en liten backe så skulle vi komma ut typ vid stallet, men så red vi fel någonstans och kom ut vid kohagen igen xD Och det var ganska lerigt och blött i skogen också, vilket resulterade i massor med myggbett! -.-

Bild från sommaren 2009 <3

felicia&pepper jossan&bunnie badar!
Jag och Pepper till vänster ;)
Det var typ första gången han badade, och han vågade gå ut ända till det kom vatten över ryggen, då vände han och travade tillbaka, hihi mitt hjärtegryn <3


PEPPER 2 JUNI ~

Hoppträning idag för Linnea Living. Blev inte så mycket hoppa eftersom underlaget i paddocken blivit ganska hårt, men det gick bra ändå! Blev lite att träna på avsaktningar och igångsättningar idag också, det vara liksom en bana där man för skulle komma in i trav på ett räcke (det blev ju galopp över), sen sakta av till trav och rida över travbommar och sen fatta galopp och komma på nästa räcke osv. Men det gick ändå bra, fast Pepper var ganska trött pga värmen och att han har gått i stora hagen och sprungit runt två dagar irad! ;)

Rosa byline

HÄSTMUSIKVIDEO

Den är liksom.. ja läs texten i den så förstår ni ;)

PEPPER 1 JUNI ~

Lektion för Sandra Wikström, ute i paddocken. Han var riktigt trevlig och medgörlig idag! Vi red en övning som gick ut på att få korrekta övergångar, och att igångsättningarna skulle börja i bakdelen.

Hoppas ni förstår övningen x) Den rids alltså i trav. Red i vänster varv på högra volten och tvärtom. Efter ett varv på volten så ut till den rosa konan (som egentligen inte var rosa), avsaktning till skritt vid den, skritta hela diagonalen, sedan igång i trav vid nästa "rosa" kona. Volt åt andra hållet ett varv i trav, sedan ut till rosa konan, skritt, skritta hela vägen till nästa rosa kona, och sen igång i trav igen. Sen samma sak igen. Det är svårt att förklara men hoppas ni fattar :P

Övningen från 1 juni 2010
Ska börja rita upp mina övningar såhär, det är kul! :)

Rosa byline

SOMMAR?!

You heard it right! Det är verkligen sommar nu. Solen skiner och det är uppåt 25 grader på dagen, och så är det redan Juni! :o Nio dagar till skolavslutningen :)

Längtar till sommarlovet och detta underbara sommarbete som ännu ett år blir hos Emma! Känns bra att ha honom på bete så nära och hos någon jag verkligen känner och litar på. Blir att rida dit ponnybusarna i helgen för att dom ska vänja sig lite, medans vi badar i pooooolen! ;)

Har gjort en sånhär namngrej, för att jag tycker att det är fint och dessutom är det ett smakprov på kommande design som jag jobbar med, gissa färgen på den? ;)

Rosa byline

RSS 2.0